• Страхотна стойност
  • New
безплатна доставка, 12 бр детски възли на една кука гофрети шапки и гофрети шапки, шапки и шапки на много цветове за избор

безплатна доставка, 12 бр детски възли на една кука гофрети шапки и гофрети шапки, шапки и шапки на много

 
BGN 40.32
BGN 38.00

Продукти
На склад

Това, как ще бъде таксувана внос, се събира такса, зависи от митническа политика на всяка страна. Ние проверяваме на всеки обект, преди да го прибирам.Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане.
Важно : ако вие се задължавате да върнете продукт, моля, отбележете на опаковката като "върната стока" или "подарък" и декларирате, стойността на пратката е около 15-20 долара.Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки.
Моля, имайте предвид, че всички храни трябва да бъдат върнати неизползвани в оригиналната опаковка.При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите.Ние ще ви възстановим парите за върнати стоки в рамките на 7 дни от получаването им по някаква причина. Подходяща от 3 месеца до 5 години цветът е същият като образ examply материал : участък полиестер предимства : може да се смесват цветове , за да направите поръчка, MOQ е 12 бр. Ние ви предлагаме да използвате проследяващ метод на доставка, тъй като ние не носим отговорност за загубени стоки.
Обратна връзка ние вярваме, оценяваме и ценим като клиент и да се надяваме, че ще остави положителен подробен рейтинг за продавача, когато получите стоката си.
Митническо купувачът носи отговорност за всякакви митнически такси, които могат да се налагат при доставка на стоката.
добре дошли в нашия магазин
това е връзка, моля, кликнете върху нея добре дошли на гостите ,може да бъде, там да ви харесва ,ако имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се с нас, благодаря
Детски възли гофрети шапки и гофрети шапки, шапки и шапки продукт гофрети възли шапки размер на шапката : 15*16 см.


Характеристики

Отдел Име:
Дете
Вид На Модела:
Твърд
Пол:
Унисекс
търговска марка:
ПРАСЕ ПУМБА
Възраст На Детето:
0-3 месеца, 4-6 месеца,7-9 месеца, 10-12 месеца, 13-18 месеца, от 19 до 24 месеца
Материал:
Памук
Тип На Каишка За Ръка:
регулируема
Номер На Модела:
001

Може и да ви хареса