• Страхотна стойност
  • New
1MM / W 70M (plz избират 1 Цвят) Кръгла гумена лента, опъвам въжето с бънджи кабел струни САМ аксесоари за коса

1MM / W 70M (plz избират 1 Цвят) Кръгла гумена лента, опъвам въжето с бънджи кабел струни САМ аксесоари

 
BGN 12.78
BGN 11.00

Продукти
На склад

Това обикновено отнема 10-20 работни дни за пристигането на въздушна поща стълб Кит и отнема 3-10 работни дни EMS / Fed EX. Така че, Моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме. такса, свързани с обратна изпращането, трябва да се обърне вас лично. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка. Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар. Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите. Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Под $150 (общата сума в нашия магазин) е изпратено чрез въздушна поща стълб на Кит, (по целия свят); над $150 (общата сума) е изпратено чрез EMS/Fed EX,ако вашата поръчка надхвърля $150,plz изберете опцията CPAM,ние ще изпратим колет чрез EMS/Fed EX( с изключение на отдалечени страни,plz свържете се с нас).
Рекламации
Ако искате да получите връщане на пари се дължи на дефект на продукта или някакви други проблеми с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаването му.
Коментари
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.


Характеристики

Тип Елемент:
бижута находки
търговска марка:
Звездна Песен
Материал:
Дъвка
Размер:
1mm
Тип Бижута Находки:
Кабели
Диаметъра На Продукта:
0inch
Дължина На Продукта:
0inch
Тегло На Продукта:
0g
Широчина На Елемента:
0inch
Височина На Продукта:
0inch
Характеристики На Продукта:
еластичен
Номер На Модела:
1 мм
Ширина:
1 мм
Опаковка:
Торба OPP
Цвят:
Моля изберете 1 Цвят
Място на произход на стоките:
Zhejiang, Китай (Континентален)

Може и да ви хареса