• Страхотна стойност
  • New
GODOX Resin Занаятите 58mm неутрална плътност Nd4 филтър на обектива на камерата

GODOX Resin Занаятите 58mm неутрална плътност Nd4 филтър на обектива на камерата

 
BGN 14.38

Продукти
На склад

Те действат чрез намаляване на количеството на отразената светлина, преминаваща към сензора на камерата. Това означава, че ако Слънцето е точно над главата си, което поляризиращ ефект ще бъде най-близо до хоризонта във всички посоки, но поляризация филтри трябва да се използва с повишено внимание, тъй като те могат да повлияят отрицателно на снимка. Използвайте визьора на камерата (или задния LCD екран), за да видите ефекта при въртене на поляризационного филтър. Поляризатори драстично намаляват количеството на светлината, която достига до сензора на камерата-често на 2-3 f-stop (от 1/4 до 1/8 от количеството на светлината). Интензивността на поляризационного ефект може да варира, бавно въртяща се поляризиращ филтър, въпреки че за това се изисква завъртане на не повече от 180 градуса, тъй като след този възможните интензивност се повтарят.
G от снимката, има някои разлики с филтър на обектива на камерата! Опитайте този филтър на обектива ND4 58mm! Филтър на обектива на камерата все още има много приложения в цифровата фотография и трябва да бъде важна част от чанти за фотоапарати всеки фотограф. Те могат да включват поляризация филтри за намаляване на отблясъците и подобряване на наситеността или прости филтри UV / мъгла за осигуряване на допълнителна защита на предната част на обектива
Тип на филтъра на обектива : най-често използваните филтри за цифрова фотография включват поляризацию (линейна / кръгло), UV / мараня, неутрална плътност, градуированную неутрална плътност и отопление/охлаждане или цветни филтри примери за използване за всеки от тях са изброени по-долу :
Вид Филтър
Основната Употреба
Общи Теми
Линейни И Кръгови Поляризатори
Намаляване На Отблясъците Подобри Наситеност
Небето / вода / листа в пейзажната фотография
Неутрална плътност (ND)
Увеличете Времето На Експозиция
Водопади, Реки
под ярка светлина
Градуированная неутрална плътност (GND)
Контролирайте Силни Светлинни Наклони Намалете Виньетирование
Драстично Осветени Пейзажи
UV / мъгла
Подобрете яснота с помощта на фолио осигурете защита на обектива
Всяка
Отопление / Охлаждане
Промяна На Баланса На Бялото
Пейзажи, Гмуркане, Специално Осветление
Линейна и кръгова поляризация филтри : polarizing филтри (те са едни и същи "поляризатори"), може би са най-важни от всички филтри, за пейзажна фотография.


Характеристики

Пакет:
ДА
Номер На Модела:
ND4
Тип:
ND4
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
is_customized:
Yes

Може и да ви хареса