• Страхотна стойност
  • New
Пътно зарядно и зарядно за кола dc за Kodak KLIC-7006, KLIC7006 Battery Fit for Kodak M200 M522 M530 M532 M873 M883 Digital Camera

Пътно зарядно и зарядно за кола dc за Kodak KLIC-7006, KLIC7006 Battery Fit for Kodak M200 M522 M530 M532

 
BGN 17.60

Продукти
На склад

Ние можем да изпратим стоката поща Холандия, поща Швеция или друг начин на доставка, ако изберете "изпращане на начин за доставка на продавача". За щепсела на адаптера за променлив ток. Ако искате да получите един продукт, бързо, моля, любезно изберете експрес-начин на доставка(DHL / Fed Ex/UPS/TNT/EMS/E-EMS); (2). Моля, обърнете внимание, че ефективността на поща не е постоянна, а понякога тя може да завърши доставка за 2-4 седмици, но понякога тя може да се наложи 5-8 седмици. Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане.
Пътно зарядно и зарядно за кола dc за Kodak KLIC-7006, KLIC7006 Battery Fit for Kodak M200 M522 M530 M532 M873 M883 Digital Camera
Всеки комплект включва зарядно устройство за пътуване и адаптера за зарядно за кола dc. бързо зареждане за батерия за цифров фотоапарат Kodak KLIC-7006 или KLIC7006. Ако използвате тип на ЕС, ние осигуряваме допълнителен адаптер us to EU plugs, както е показано по-долу :
Нашите предимства ние сме един от водещите доставчици на енергийни продукти, в Китай, ние предлагаме висококачествени продукти с гаранция от 1 година; ние поддържаме запас за повечето от нашите продукти, ние осъществяваме един много малък MOQ за клиенти; малко на брой поръчки, но цената на цена на производителя; бърза доставка. Гаранция и поддръжка : ние осигуряваме гаранция за подмяна на 1 месец и Гаранция за поддръжка в продължение на 6 месеца. US mean USA type, 2 плоски pin plug; EU means European type, 2 round pin plug; UK means United Kingdom type; AU means Australia type. Елементи могат да бъдат заменени в рамките на първия месец, или се поддържа в рамките на първата година. И ние не вземаме никакви местни тарифи. Батерията се приемат като опасни сензационни детайли, е трудно да се превозва, ние не можем да превозва поща, която сте избрали, ние ще изберем най-добрият начин за доставка за елементите на батериите в съответствие с професионален съвет от нашия спедитор; (4).


Характеристики

Бързо зареждане:
No
Пакет:
ДА
Номер На Батерията:
1
търговска марка:
RingTeam
Пакет:
Комплект 1
Тип:
Електрически
Номер На Модела:
KLIC-7006
Интелигентно Зареждане:
ДА
екран на дисплея:
No
Воспользуйся:
Камера
Изходно Напрежение:
4.2 В
Текущата Изход:
600 mah
Цвят:
Черен
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)
is_customized:
Yes
Изход Стандартна:
Ключове, щепсели САЩ се доставят с адаптер EU-Plugs

Може и да ви хареса