• Страхотна стойност
  • New
Захранващ Адаптер за променлив ток AC-DL960 SVD-3986 ACDL960 SVD3986 за камери Sony MHS CM1 Mobile HD Snap / Webbie CM1/D CM1/V Webbie MHSCM1

Захранващ Адаптер за променлив ток AC-DL960 SVD-3986 ACDL960 SVD3986 за камери Sony MHS CM1 Mobile HD

 
BGN 19.18

Продукти
На склад

Използвайте този мощен адаптер при зареждане на изображения на вашия компютър, за отпечатване на снимки или заснемане на видео и спестете своите батерии, когато те са ти най-много се нуждаят от! Тази замяна Sony AC-DL960 Acdl960 AC адаптер за захранване, работи за следните модели камери :
За Sony MHS-CM1
За Sony MHS-CM1/D
За Sony MHS-CM1/V
За Sony MHS-CM1 Mobile HD Snap
За Sony MHS-CM1 Webbie
За Sony MHS-CM1 / D Webbie
За Sony MHS-CM1 / V Webbie Sony MHSCM1
За Sony MHSCM1/D
За Sony MHSCM1/V
За Sony MHSCM1 D
За Sony MHSCM1 V
За Sony MHSCM1-D
За Sony MHSCM1-V
и още повече модели. Ако искате да получите един продукт, бързо, моля, любезно изберете експрес-начин на доставка (DHL / Fed Ex/UPS/TNT / EMS/E-EMS); (2). Купувачите са отговорни само за разходите за обратна доставка, гаранционни стоки. Удовлетворението на клиентите е най-важно за нас. Вашите пет звезди положителна обратна връзка, за да бъдат високо оценени. Няма проследяване на информация в страната на местоназначението, то обикновено завършва доставка до 2-4 седмици, ако не получава пакет на 35 дни, моля свържете се с нас след това. При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите. Елементи могат да бъдат заменени в рамките на първия месец, или се поддържа в рамките на първата година. Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Като цяло, ние обявяваме цената на продукта е по-малко от истинската цена на митническа декларация при изпращане на въздушна поща, за да се избегне митнически събиране на информация за вас. Моля, обърнете внимание, че ефективността на поща не е устойчив, а понякога тя може да завърши доставка за 2-4 седмици, но понякога тя може да се наложи 5-8 седмици. Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки.


Характеристики

Тип Штепсельной Вилици:
САЩ, ЕС, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, AU
Тип Изход:
AC
търговска марка:
RingTeam
връзка:
свържете
Използването на:
Камера
Изходно Напрежение:
DC 9.6 V 0.8 A
Въвеждане:
AC 100-240V 50/60 Hz
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
Номер На Модела:
AC-DL960

Може и да ви хареса