• Страхотна стойност
  • New
Пейнтбольный регулатор за контрол на налягането на Co2 и на сгъстен въздух, входно налягане 1000psi и изходното налягане от 0-300psi

Пейнтбольный регулатор за контрол на налягането на Co2 и на сгъстен въздух, входно налягане 1000psi и

 
BGN 22.38

Продукти
На склад

Подобрени компоненти генерират постоянен поток на постоянно налягане на въздуха от 0-300 паунда на квадратен инч.
Характеристики :
Регулатор на въздуха новата версия е с подобрен въздушен поток за стабилен и надежден изходно налягане, а също така малък и лек
Лесен за използване
Дръжка за регулиране на налягането лесно да се компенсира температурата и промените между различните въздушни резервоари-стабилно, безопасно изходно налягане за вашия маркер е от решаващо значение за поддържане на постоянна начална скорост и защита на вашия знак от повреди!
Многосторонность :
Въздушни регулатори на новата версия може да бъде конфигуриран за работа с всички пейнтбольными маркери, независимо от това, дали работите с резервоар на борда или използват посочената линия. Достатъчно лек и компактен, за да се побере в ръката си, тя е много ефективна регулаторна система и трайно повишаване на производителността на всички пейнтбол маркери-първата стъпка към подобряване на надеждността и точността. Нов регулатор versionr ще подобри функцията на всеки маркер, който използвате!
Незадължителен :
Тези регулатори работят добре като критичен компонент, зарядно устройство Thunder Grenade Charger unit, така че въздушния регулатор на новата версия, която използвате на вашия маркере, може да работи в полеви условия с двойно натоварване!
Защо ви е въздушен регулатор?
Регулатори контролират притока на въздух във вашия знак, от вашия резервоар, и се поддържа от този натиск.


Характеристики

търговска марка:
Зимкифа
Номер На Модела:
въздушен клапан
Тип:
въздушна система
Цвят:
Черен
is_customized:
Yes

Може и да ви хареса