• Страхотна стойност
  • New
безплатна доставка на автомобил LED паркинг сензор монитор auto reverse резервен радар-детектор система + фоновото осветление на дисплея + 4 сензора

безплатна доставка на автомобил LED паркинг сензор монитор auto reverse резервен радар-детектор система

 
BGN 33.09

Продукти
На склад

Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Ние гарантираме, че всички наши стоки са ", както е посочено в своите описания. Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиентите за всяка продажба, която завършваме. Ако трябва да купя още стока, но цената не е много евтина, или не сте го намерили в нашия магазин, моля, свържете се с нас!
@Доставка на пратката@
1.
Помогнете за предотвратяване на опасни и скъпи сблъсък.Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.
Помогнете осигури по-голяма сигурност за пътниците, пешеходците и на членовете на семейството, които случайно са около движещо се превозно средство.
Колкото по-близо са пречките, толкова по-силно и по-бързо звучи сигнал за тревога. И особено 2 години гаранция за дългосрочни приятелите на сътрудничество. Време За Доставка :
Чрез Express : обикновено 3-7 работни дни.
Лесна инсталация. Моля, свържете се с нас преди да дава положителна оценка или спор. отговори купувач (в случая) всички данъци и ДДС при всякакви обстоятелства.
Важно : Въздушна поща стълб кит, въздушна осъществяване на зидани стълба, Въздушна поща стълб Хонг конг, въздушна осъществяване стълб на Хонг конг не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки. Ако имате някакви проблеми с плащане,моля, свържете се с нас! Ние също приемаме Paypal
2.


Характеристики

търговска марка:
JMANEYES
Тип:
Невидим
Вид На Материала:
Пластмаса
Обхват На Разговор:
0.3-2.5
Името На Модела:
с-98756
специални характеристики:
Сензор за 12V и 4 за цялата кола
Тип Помощ При Паркиране:
Система С Датчици За Паркиране

Може и да ви хареса