• Страхотна стойност
  • New
Красива стара Тибетски снимка на на резервоара(религиозната картина на свитъка) - - - - изображение на Буда, ръчна работа, под формата на банери, Безплатна доставка

Красива стара Тибетски снимка на на резервоара(религиозната картина на свитъка) - - - - изображение на

 
BGN 104.00
BGN 88.00

Продукти
На склад

Thangka "известен още като" Тангка"," резервоар "или" танк " (непальское произношение). Ги откриват и продължават да се намерят в светини и храмове като център на специален практики на медитация или в домовете на хората, за да предотврати нещастието. това е традиционна Тибетски картина на Буда, будистки божества или мандала.
Описание :
Ето прекрасен Тибетски модел на танк . или Мандела чест им манастири на тибетския будизъм. Тъй като по форма това е свитък, пътуващи монаси биха могли лесно да го носите със себе си и се използва като средство за обучение или за това, да се даде на пътуващите чувство за сигурност. Една от най-популярните така е Колелото на Живота, представящо себе си визуална картина на учението на Абхидхармы (изкуството на просветление). Тези тханки служи важни учебни помагала, изображавшими живота на Буда, различни влиятелни лам и други божества и бодхисаттв. Думата "тханка" означава "нещо, което може да мине". Този прекрасен вид изкуство се възхищават и прости тибетците, които обичат да украсяват ги стаите си, за да отгонять зли духове! Първоначално тханка живописта става популярна сред греши монаси, защото свитъците лесно сворачивались и отлагания от манастир в манастир. Основните части на Тханки често са изображения на даден Буда или Бодхисатва, а в други случаи това може да бъде будистки колелото на живота или сцени от живота на Буда или на мандала (абстрактна фигура, тази духовна вселена).


Характеристики

Рамка:
No
оригинал:
ДА
Режим на рамката:
Без Рамки Огледала
Продукти:
Портрет
Среден:
Акварел
Тип:
Рисунки
Стил:
Традиционен
Материал:
Платно
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Поддържаща База:
Плат
Размер:
Дължина
Цвят:
Пастелни цветове
Възраст:
Република китай
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)
Тип:
Ръчно рисувани

Може и да ви хареса