• Страхотна стойност
  • New
Колата переоснащает DVD-рамка, DVD-панел,комплект за арматурното табло,фасцию, Радио-рамка,Аудиорамку за 06 Toyota Camry , 2DIN

Колата переоснащает DVD-рамка, DVD-панел,комплект за арматурното табло,фасцию, Радио-рамка,Аудиорамку

 
BGN 31.68

Продукти
На склад


УПОТРЕБА :
За DVD плейъри universle, може да се настрои на повечето видове автомобили, външни граници на
не може да се срещне добре, така че трябва да се инсталира с помощта на този вид дограма да се направи добра инсталация.
Забележка :
Ако не сте съгласни с условията по сделката, моля, не се купуват
1.
Описание :
1.след това направете поръчката си. моля, любезно изчакайте продукт търпеливо. размер : 173мм*98мм
3. цената не включва митнически данък и такса, ако това се случи, всички митнически данъци и такса, причинени от този, купувачът трябва да го плати сам, ние ще направим по-ниска цена на фактурата, може да бъде просто или за да се избегне висок данък. Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо,
но поради големия обем на електронната ни поща може да отнеме време, за да отговори. Предварително благодаря за търпението!
Свържете се с нас първо, преди да остави отрицателен резултат, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността. Всяка неразборчивость, моля, свържете се с продавача, първо, за да се избегне закупуването на неправилна рамка.Ако се страхувате от това, моля,не се купуват,когато можете да получите пакет, това е Боркен, моля, откажете се от получаването.
Приятелско напомняне :
Има различни вътрешни размери DVD-рамка за всички видове автомобили, някои от тях са и двата варианта, моля, първо проверете размера на инсталиране на вашия DVD плейър.


Характеристики

Тип Елемент:
Фасция
Марка На Автомобила:
Toyota Camry
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Година:
06
търговска марка:
ЛОНГШИ
Тегло На Продукта:
1kg
Името На Модела:
До 007 г.
Името На Цвета:
сив

Може и да ви хареса