• Страхотна стойност
  • New
Декодер, чип касета за принтер Еп Stylus pro 4000 4400 4450 4800 4880

Декодер, чип касета за принтер Еп Stylus pro 4000 4400 4450 4800 4880

 
BGN 100.80

Продукти
На склад


Гаранция :
1.Ако за далечното региона,това ще бъде малко повече време;ако по причина на купувача, изработен по поръчка, то това ще бъде малко повече време.
1) DHL,TNT,Fedex, UPS обикновено отнема около 5-7 дни,повече или по-малко. 4)нашите продукти са точно описани, 100% реални снимки. Ако за далечното региона,това ще бъде малко повече време; ако по причина на купувача, изработен по поръчка, то това ще бъде малко повече време. Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиентите за всяка продажба, която завършваме. Обаче данък детердминед митница купувача не от нас, различните страни за различна данъчна ставка.
2) EMS обикновено отнема около 6-13 далеч дни, повече или по-малко.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да публикувате или Trade Manager, повечето от тях ще отговорят в рамките на 12 работни часа. 5) ние можем да осигурим професионален онлайн техническа поддръжка,време е 09 : 30 am~9 : 00 pm. така че ако някакъв данък, то купувачът трябва да го поеме в себе си.
* Ние обикновено ще изпратим детайл от купувачите като подарък по-ниска стойност, за да се избегне Данък на купувача. нашите продукти веднага от фабриката, там няма за обикновения човек,няма висока оформление, така че ние можем да осигурим качествени детайли, но на много конкурентна цена.Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.


Характеристики

Тип:
мастилницата
Цвят:
C, M, LC,LM, Y, K
Съвместим Марка:
Эпсон
Състоянието на патрона:
Празна
Bulk Опаковка:
ДА
търговска марка:
ANYINKJET
Номер На Модела:
Декодер AY-4880
Характеристика:
Съвместим
Съвместим Марка:
Эпсон
Боядисаната:
ДА

Може и да ви хареса