• Страхотна стойност
  • New
GODOX Glass 58mm Nd4 неутрален филтър на обектива плътност за цифров фотоапарат

GODOX Glass 58mm Nd4 неутрален филтър на обектива плътност за цифров фотоапарат

 
BGN 22.38

Продукти
На склад

Вижте снимките по-долу за сравнителни снимки на водопада, направени като с помощта на този филтър, така и без него. Тези филтър с неутрална плътност лещи и не оказват влияние върху цветовия баланс.
Филтър на обектива (N) Eutral Density има няколко приложения и предлага възможност да се постигне в противен случай невъзможни резултати. Това е създадено чрез полагане поляризационного филтър върху UV-филтър, както и с помощта на широкоугольного обектив-в резултат на ръба на самото външен филтър пречат на изображението.Филтър на обектива цифров фотоапарат придава на вашето пейзажа и кожата по-колоритен оттенък. Филтри неутрална плътност често се използват за постигане на ефекти за размазване на движението с бавни откъси затвора
Какво е филтър на обектива на камерата : филтри на обектива на камерата все още имат много приложения в цифровата фотография и трябва да бъдат важна част от чанти за фотоапарати всеки фотограф. Този филтър на обектива неутрална плътност е задължително за цифрови потребители, защото цифров сензор за разлика от фолио е с много нисък прием на експозиция. Ти можеш. Този филтър на обектива цифров фотоапарат е настроен на въртяща се рамка, така че да можете да се върти оцветяване на всяка част от вашия образ. Това градуированный сив филтър обектив на цифров фотоапарат, който ще ви позволи да правите снимки с частично оцветяване.
Технически характеристики : Този филтър на обектива неутрална плътност позволява да използвате бавна скорост на затвора, особено за високоскоростни филм, което позволява на филма записва движение в такива обекти, като водопади, облаци или автомобили, Този филтър за обектив за цифров фотоапарат може да намали дълбочината на полето, което ви позволява да използвате по-широк отвор, от своя страна помага на отделяне на обекти от фон на филтър на обектива на камерата може да намали ефективно ISO високоскоростен филм и да му позволи да се използва на открито в ярки ситуации, за да позволи на фото-и видеокамерам (които са фиксирани на скоростта на затвора) за да се стреля на такива обекти, като сняг, пясък или други ярки сцени, които могат да причинят переэкспонирование за огледално-рефлексен фотоапарат цифров фотоапарат / видеокамера DV с диаметър 58 мм обектив клас : nd4 Материал : сплав и оптично стъкло размер : 58 мм / 2.


Характеристики

Пакет:
ДА
Номер На Модела:
58 мм ND4
Тип:
58 мм ND4
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
is_customized:
Yes

Може и да ви хареса