• Страхотна стойност
  • New
Високо качество на Китай PABX завод VinTelecom 308CS телефон PBX система / телефонна централа CS308 с 3 наземни линии и 8 EXT.

Високо качество на Китай PABX завод VinTelecom 308CS телефон PBX система / телефонна централа CS308 с

 
BGN 70.08
BGN 67.00

Продукти
На склад

Той разполага с всички стандартни функции, може да се сравнява с тези скъпи системи ЦЕНТРАЛА на пазара.3 CO+8 Ext - SOHO PBX / Small PBX / MINI PABX / PABX-за малък бизнес решение-промоция US $ 37. Повече снимки показват : CS SERIES PBX Features CO. O определяне на оператор на резервацията линия C. O Monito технически параметри разширение : 8, 16 външната линия : 2, 3, 4 преминаването на линия : 7 захранване : AC 100-240 V мощност : = налягане на батерията : DC 48 V ток за зареждане : = Бележка : CS208 се отнася за 2 линии на CO и 8 пристанища за разширяване на CS308 се отнася до 3 линии на CO и 8 пристанища за разширяване на
CS416 се отнася до 4 линии CO и 16 разширяване на пристанище
Сертификати :
. Устройството е програмиран за автоматично работа от кутията.) не се притеснява автоматично съобщение EX избор на време на светкавицата определяне на разговора ограничение на повикване Трипътен конферентна връзка на всички разширяване на специфичен набор от номера на линията Co пръстен идентификация на C. Той е много лесен за инсталиране и използване. линия 8-16 мултиплен линия нормално конвертиране на ключа за захранване на Храна (по избор) резервен интерфейс battary (по избор) изпращане на спиране на тока външната линия на идентификация на обаждащия се автоматично придружител (DISA-12s един абзац) запис на изходящо съобщение вътрешната музика в очакване на дистанционно Програмиране защита на паметта при изключване на захранването автоматично / операторский режим на парола за гъвкаво определяне Ext.


Характеристики

търговска марка:
втелеком
Номер На Модела:
CS308
Аналогова телефонна ЦЕНТРАЛА:
ДА
Сертификат:
CE
Външен канал CO:
3
Вътрешна Разширяване:
8
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
is_customized:
Yes
Програма за аналогов телефон:
ДА

Може и да ви хареса