• Страхотна стойност
  • New
Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 07-12 Toyota Vios, 2DIN-треска или черен

Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 07-12

 
BGN 41.28

Продукти
На склад

след това направете поръчката си. Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо,
но поради големия обем на електронната ни поща може да отнеме време, за да отговори. цената не включва митнически данък и такса, ако това се случи, всички митнически данъци и такса, причинени от този, купувачът трябва да го плати сам, ние ще направим по-ниска цена на фактурата, може да бъде просто или за да се избегне висок данък.
Забележка :
1. рамка са направени най-голямата фабрика в Китай на тези продукти,то ще посрещне правилните коли, моля проверете появата на рамката първо, ако костюми колата. Предварително благодаря за търпението!
Свържете се с нас първо, преди да остави отрицателен резултат, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.
Коментари :
ние се грижим за нашите уважавани клиенти и разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност,
и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. кръгли вътрешни граници на мястото на DVD-диск
3. повече от 200 модела рамка DVD, повече модели и количества моля добросердечно запитване ние. потопен е-мейл, EMS или DHL.Безплатна доставка се извършва по пощата, което отнема около 10-2 месеца за различните страни. за неполноценного деталя причинени на превоза, ние не можем да покрие отговорността,тъй като той е направен от пластмаса,ние се опитваме опаковат добре, но ако силно атакованный по време на прехода,тогава ние не можем да гарантираме.


Характеристики

Тип Елемент:
Фасция
търговска марка:
ЛОНГШИ
Името На Модела:
До 027
Година:
07-12
Марка На Автомобила:
Toyota Vios
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Тегло На Продукта:
1kg
Името На Цвета:
Сребро

Може и да ви хареса