• Страхотна стойност
  • New
Добро качество на телефон swtich / PABX / PBX-SV308 ( 3 линии Co x 8 разширения)

Добро качество на телефон swtich / PABX / PBX-SV308 ( 3 линии Co x 8 разширения)

 
BGN 68.48
BGN 65.00

Продукти
На склад


Потребителят може да назначи допълнителни номера (от 1 до 4 цифри) за телефонна ЦЕНТРАЛА. След това автоматично придружител обработи отговор на обаждащия се и ще го свържа със съответния добавочным номер.или косвено, първо пишете цифра достъп до "9", а след това телефонния номер (режим на индиректно комплекта)
2) В Автоматичен Режим На Дежурния
На повикващия прослушает предварително записани от потребителя поздрав (OGM с дължина около 10 секунди, например, за продажбите, наберете 601, инженерен отдел напишете 602.
4) задържане на разговор, прехвърляне на
Входящите повиквания могат да бъдат прекратени и преведени с всички допълнителни стаи, без никакви ограничения, дори при неправилна набиране.
3) Режим на оператора
Входящо повикване ще доведе до един или няколко номинирани добавка на стаи; всеки вътрешен номер на повикващия или не, да приемат предизвикателството. Той работи с вашите настоящи аналогови телефони, и вие не трябва да харчат допълнителни пари, за да купя restricted телефони за работа с телефонна ЦЕНТРАЛА.
11) помощ секретар в набиране
Секретар може да направи изходящите разговори с вътрешните си стаи, а след това превежда установен предизвикателство на втория вътрешен номер.
23) определяне на повикване линия CO
Входящо повикване с определена линия на CO може да се обадя на един или няколко добавка на номера или изобщо няма да се обадя. След като разговор е свързан с втория добавочным номер, секретар може да се затвори или да поддържат връзка за тристранно конферентна връзка.), когато автоматичният асистент е включен.
16) липсата на отговор от страна на обаждащия се в режим auto придружител
В режим auto придружител, след поздрави на обаждащия се, за набиране на допълнителни стаи, но не и получаване на отговор от страна на обаждащия се, входящо повикване може да бъде програмиран или е прекратено, или е предаден на оператора.


Характеристики

търговска марка:
втелеком
Номер На Модела:
SV308
Аналогова телефонна ЦЕНТРАЛА:
ДА
Сертификат:
CE
Задържане на разговор, прехвърляне на:
Поддръжка
Идентификация на обаждащия се:
ДА
Трипътен конферентна връзка:
Поддръжка
Интерком се обажда:
ДА
Гаранция:
1 година
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
Работа с аналогови телефони:
ДА

Може и да ви хареса