• Страхотна стойност
  • New
Sb51 постоянен чип SB51 електродъгово чип за принтер Mimaki JV5 JV33

Sb51 постоянен чип SB51 електродъгово чип за принтер Mimaki JV5 JV33

 
BGN 96.00

Продукти
На склад


* Ние обикновено ще изпратим детайл от купувачите като подарък по-ниска стойност, за да се избегне Данък на купувача.
7)нашата съвместима част може да се замени първоначалното едно нещо,това запазва цената си.Ако за далечното региона,това ще бъде малко повече време;ако по причина на купувача, изработен по поръчка, то това ще бъде малко повече време.
Доставка :
Внимание : сега Китай не може да се използва DHL, FEDEX, TNT, UPS shipp към руския език,ако сте избрали DHL,FEDEX,TNT ,UPS,а след това искаме да EMS;в Аржентина,Бразилия,ако сте избрали DHL,FEDEX,TNT,UPS, но не ни казват номер на данък или CPF или CNPJ и името на фирмата, а след това искаме да EMS. така че ако някакъв данък, то купувачът трябва да го поеме в себе си.
1) DHL,TNT,Fedex, UPS обикновено отнема около 5-7 дни,повече или по-малко.купувачът трябва да поеме всички загуби. Ако за далечното региона,това ще бъде малко повече време; ако по причина на купувача, изработен по поръчка, то това ще бъде малко повече време.
5) ние можем да осигурим професионален онлайн техническа поддръжка,време е 09 : 30 am~9 : 00 pm.
Гаранция :
1. нашите продукти веднага от фабриката, там няма за обикновения човек,няма висока оформление, така че ние можем да осигурим качествени детайли, но на много конкурентна цена.Ние гарантираме, че всички наши стоки са ", както е посочено в своите описания.
3) Въздушна поща стълб кит/Хонг конг/един добре разположен парцел отнема около 20-35days,повече или по-малко.


Характеристики

Тип:
Чип Касета
търговска марка:
ANYINKJET
Приложимо Обзавеждане:
Принтер
Структура:
Тонер Касета
Номер На Модела:
Чип AJ-SB51
Съвместим Марка:
Мимаки

Може и да ви хареса