• Страхотна стойност
  • New
GODOX 58mm +4 Макро Close-Up обектив филтър за цифров фотоапарат

GODOX 58mm +4 Макро Close-Up обектив филтър за цифров фотоапарат

 
BGN 14.86

Продукти
На склад

Въпреки това, лекарства за понижаване адаптери филтри може да доведе до значително виньетированию (тъй като филтърът може да блокира светлината по ръбовете на лещата), като в същото време ускори адаптери, означава, че вашият филтър много повече (и потенциално по-обемист), отколкото се изисква, височина на ръбовете на филтър също може да бъде важна. Ултра-тънки и други специални филтри са проектирани по такъв начин, че да можете да ги използвате в широкоъгълен обектива, без виньетирования. Навинчивающиеся филтри могат да предоставят уплътнение, когато това е необходимо за защита, и не могат случайно да се движите сравнително обектива по време на самоконтрол.
И вие търсите такъв предмет? Висококачествено оптично стъкло се използва в производството на тези цифрови макрофильтров за да отговори на високите изисквания при решаването на съвременните цифрови фотоапарати. Филтри CPL също така осигуряват по-наситени и контрастни цветове, което е особено полезно, когато се снима на открито и при ярка слънчева условия филтри неутрална плътност (ND) се използват главно за намаляване на количеството светлина инцидент в обектива, без това да повлияе върху цялостния цветови тон. Филтър на обектива на камерата, който просто е пред нашия обикновен фотографски обектив ви позволява да правите големи планове, а също така ви позволява да правите снимки на детайли, които биха били абсолютно невъзможни без използването на обектив в близък план.3 инча(H x Dia )
Подробна информация :
Използва се за увеличаване на наситеността на изображението е високо преносима, лесна за използване наставка близък план на обектива
Проблеми с Линзовыми филтри : филтрите трябва да се използва само в случай на необходимост, тъй като те също могат да повлияят отрицателно върху изображението. Ускори или понижаване адаптери могат да се използват предварително зададения филтър с размер на леща с по-малък или по-голям диаметър съответно. Това помага да се гарантира, че цветът на тона на кожата е свободен от други цветни отражения по време на снимане под ясно синьо небе, а също така служи като постоянен защитник на обектива от прах, мръсотия и петна Междузвездни филтри се използват предимно за създаване на динамична "дъга" осем кръстосани отблясъци в ярко осветени места и е идеалният филтър за отделяне на атмосфера на нощен пейзаж, които са пълни с различни световыми точечными диффузионными филтри се използват предимно за изглаждане на резки, фокусирайки се на отблясъци, за да се постигне естествена мека фокусно изображения.


Характеристики

Пакет:
ДА
Номер На Модела:
В Едър План+4
Тип:
В Едър План+4
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
is_customized:
Yes

Може и да ви хареса