• Страхотна стойност
  • New
С502... 10 бр. / лот ESP8266 сериен WIFI module adapter plate се прилага за ESP-07, ESP-08, ESP-12

С502... 10 бр. / лот ESP8266 сериен WIFI module adapter plate се прилага за ESP-07, ESP-08, ESP-12

 
BGN 1.82

Продукти
На склад

поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Срок на доставка
Въздушна поща стълб HK Съединените Щати, Великобритания, Австралия 7-14 работни дни, Канада, Западна Европа, Северна Европа, Централна Европа 7-21 работен ден на друга държава 15-30 работни дни Fedex или DHL Северна Америка, Австралия, Западна Европа, Северна Европа, Централна Европа 3-7 работни дни другата страна на 5-10 работни дни
1. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
Невъзможно е да се реши проблема, ако ние не знаем за тях
wish, пожелавам ви късмет за пазаруване, добре дошли в следващото си посещение≡
. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. Срок На Доставка : Държава Прибл. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.


Характеристики

търговска марка:
Мегмоки

Може и да ви хареса