• Страхотна стойност
  • New
Под наем нови накладки органични идеални отзад KAWASAKI KDX 125 A1/B1/B2 1990-1994, KLX 650 C1/C2/C4 1993-1998 OEM спиране Безплатна доставка

Под наем нови накладки органични идеални отзад KAWASAKI KDX 125 A1/B1/B2 1990-1994, KLX 650 C1/C2/C4 1993-1998

 
BGN 28.69
BGN 21.00

Продукти
На склад

Кевлар е органичен по-висока якост самокатные подложки с 30% медна прах от теглото и въглеродни с пелети осигуряват колодку, която трае много по-добре от оригиналните тампони и повечето конкурентни накладки, но осигурява отличен спирачен ефект. На всички ни детайли са съобразени с международни стандарти за качество и са високо ценени в различни пазари по целия свят.Идеален за най-бързите състезатели., Оод е водещ производител и износител, която се занимава с проектиране, разработка и производство на части и аксесоари за мотоциклети. Купувачът е отговорен за плащането на всички данъци и/или такси, събирани в страната му. вие плащате.
* Предназначени за всякакви метеорологични приложения и висока температурна стабилност.
* Опазване на околната среда с нула съдържание на токсични съставки. Трябва да се свържете с нас по отношение на тази услуга. Предмети трябва да бъдат върнати в първоначалното състояние за връщане или замяна.
При производството на тези подложки се използват само специални нетоксични съставки, което ги прави екологично чист продукт, без да жертвате качеството. Директен OEM-инсталиране на
Опаковка : 1 чифт X накладките (като на снимката)
ZP Brakes произвежда три вида на накладките специално за скутери – органични накладки , червени керамични спирачни накладки и метални спирачни накладки. Голям Брой, Най-Добра Цена. Подложки серия Kevlar organic са идеален избор за по-тежки и големи скутери в енергична градски употреба и идеални за използване с всички видове дискови материали. Ако се интересувате от някой от нашите продукти или искате да обсъдим по поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Цена на доставка пада върху вас. Ние предлагаме огромно количество електронен бизнес от целия свят. Ние сме добавяне на нови неща всеки ден и ние обикновено можем да победи на всяка цена! Спирачни накладки и дискове са от решаващо значение за сигурността и трябва да се проверява редовно. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. Ние притежаваме уникални географски предимства и просперитет на външната търговия.


Характеристики

Височина На Продукта:
0.9cm
Диаметъра На Продукта:
7cm
търговска марка:
ДТРАД
Тип Елемент:
Спирачни Дискове
Широчина На Елемента:
4.08cm
Дължина На Продукта:
6.2cm
Вид На Материала:
МЕД, ВЪГЛЕРОД, РАФТИНГ, КАЛАЙ, ГРАФИТ
Тегло На Продукта:
0.24kg
специални характеристики:
накладките
Името На Модела:
ZP152

Може и да ви хареса