• Страхотна стойност
  • New
ПОП Advertising Промоция Explosion Paper Price Label Tag Sale Card PVC Срок Wobblers Бъбрив Holder W 1 or 2 сантиметра In Store 10 торби

ПОП Advertising Промоция Explosion Paper Price Label Tag Sale Card PVC Срок Wobblers Бъбрив Holder W 1

 
BGN 48.61
BGN 45.00

Продукти
На склад

за руските купувачи ние предлагаме железопътни връзки с някои основни градове на Русия, ако размерът на опаковката на вашата поръчка надвишава 1 куб. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Все пак, ако смятате, че нашите продукти може да наруши търговски марки, патенти или други права на интелектуална собственост, моля, изпратете ни електронно писмо. на страната на купувачите; на Всички ни детайли ще бъдат изпратени до адрес НАБИРАТЕЛНИ на купувача, Моля потвърдете адреса си на НАБИРАТЕЛНИ преди вие предложете цена. Ако продавачът не носи отговорност за такова връщане на стоки, купувачите ще трябва да носят отговорността за разходите за доставка от мястото на намирането на изпращача до адрес на купувача, така и за разходите за обратна доставка при всякакви обстоятелства, и неплатени пакети цената за доставка няма да бъдат приемани. Освен това, ние приемаме индивидуални поръчки за продукти, като нови форми и нови продукти за клиентите.
Други условия на снимките са само за илюстрация; действителният размер и тегло на опаковката може да се различават от описанието, това зависи от всеки ред и брой, продавачът е отговорен за това, за да информира купувача спецификация на опаковки, чрез изпращане на електронно писмо или друга информация за връзка; ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас по имейл или съобщение, за да реши всички проблеми там, преди да оставите коментар.
Политика на връщане ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние можем да изнасят стоки на борда на добри качествени продучтами, най-добрата цена, опаковка сигурност и чудесно обслужване.
Продукти С Високо Качество С Най-Добрата Цена И Най-Доброто Обслужване
Моля, обърнете внимание : 1. Фабрика е разположена в индустриалната зона на Синцяо, област Юхан, град Ханджоу, провинция Джъдзян.
Внимание собственик на правата върху интелектуалната собственост, ние се стремим да предоставим на автентични продукти.


Характеристики

Цвят:
Широка 10мм, широк 20 mm
Тип:
залепваща лента
търговска марка:
Хзпоптеки
Номер На Модела:
S4401 или S4402
Вид Тиксо:
Двустранен Лента

Може и да ви хареса