• Страхотна стойност
  • New
4в1 37mm затвори макро филтър +1 +2 +4 +10 комплект за Ataka & n can&n stela & n S & ny Pentax

4в1 37mm затвори макро филтър +1 +2 +4 +10 комплект за Ataka & n can&n stela & n S & ny Pentax

 
BGN 20.59
BGN 19.00

Продукти
На склад


37mm затвори макро филтър
Всяка камера има ограничение на минималното разстояние за снимане на изображения. Това означава, че не можете да се приближите до обекта повече от разстоянието, препоръчителна от производителя.С помощта на лещи в близък план може да се обърне към своя обект, без да се приближава към него, и вие се наслаждавате на най-близките си възможно изображение по ваш избор.
Набор от обективи close up е предназначен за снимане на цветя,малки предмети за колекционери на монети и марки,насекоми,дребни същества или нещо друго,което изисква обяснения от близко разстояние.всеки обектив close up поддържа разделителна способност и яснота на изображението при увеличение на размера на изображението.В комплекта са включени четири обектив : +1 +2 +4 и + 10 макро(трябва да си купя,не е включена в комплекта).Те също могат да бъдат подредени купчини за създаване на +3 +5 +6 +7 и така нататък.Използвайте лещи индивидуално или в някаква комбинация.
подходящ за :
Go Pro HD Hero 4/3+ Hero4 Go Pro аксесоари
Пакетът включва : 37 мм-отблизо + 1 филтър X1 37 мм-отблизо +2 филтъра X1 37 мм-отблизо +4 филтър X1 37 мм-отблизо + 10 филтър X1 номер за проследяване x1


Характеристики

търговска марка:
Хари добре
Пакет:
No
Номер На Модела:
37mm
Тип:
В едър план Макрофильтра

Може и да ви хареса