• Страхотна стойност
  • New
Класически благословия девственици прегръдка на Исус Диамант живопис комплект 20x25cm квадратно тренировка диамант и планински кристал наклеенная живопис стая

Класически благословия девственици прегръдка на Исус Диамант живопис комплект 20x25cm квадратно тренировка

 
BGN 12.10
BGN 8.00

Продукти
На склад

При наличието на мръсотия по тях може да въздейства адхезия с низкотемпературным твърдо желязо. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове.след добра битки останалата процепа приклеивают на съответните знаци диаманти.събрани от смола диамант модел трябва да се отнеме точка вътре в линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект. заплитания нужда от плоски срещу чисти, без пукнатини. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти.
[DIY диамантена живопис характеристика]
1. чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. достатъчно диаманти смола. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща.


Характеристики

Рамка:
No
Стил:
Модерен
търговска марка:
KAMY YI
Форма:
Сподели
Материал:
Смола
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
Форма На Диаманта:
Площ
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Брой цветове:
1-30
Вид На Модела:
Религия
Размер:
20x25cm

Може и да ви хареса