• Страхотна стойност
  • New
2017 нов далечния инфрачервен нефритови нагревателен матрак/терапия Нефритовая възглавница / нагревателен нефритови матрак 45*45 см

2017 нов далечния инфрачервен нефритови нагревателен матрак/терапия Нефритовая възглавница / нагревателен

 
BGN 200.00
BGN 106.00

Продукти
На склад

Тези отговорности отговорност на купувача.Нашата цел се състои в това, да се уверите, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас.Нефрит и произвежда отрицателни йони, които стимулират метаболизма на клетките.
Пакет
Снимка на пакета по-горе, за ваше сведение.Ако не сте доволни от покупката, в никакъв случай, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем. Ако трябва да плащат митнически такси, това е ваш дълг пред собствената си страна, купувачът трябва да разберат тази ситуация.
В продължение На векове китайците са използвали нефрит като възглавница. Най-ранните нефрит възглавници са били изрязани от колена блокове с задълбочаване на главата. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. гнездо за контрол на температурата и штекерное връзка са на място, отопление корпус плътно залепен. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Ние ще я доставим по начин, който сте избрали. за да доставка на пакет е бърза и точна, моля, моля пишете ни на телефонен номер, когато плащате оценявам!
3. Купувачите са отговорни за изпращане и връщане на разходите за доставка .
Здравословни ползи от нефритовой възглавници с електрически отопляеми :
1) излъчване на длинноволновой част инфрачервена област, на екрана на статични и електромагнитна вълна почивка
2) развийте мозъка, естествена здравословна възглавница нефрит прави memove умора на мозъка, регулира функцията на нервната система
3) ще подобри кръвообращението, естествена здравословна възглавница нефрит може да е пълно с подобряване на снабдяване с кислород на мозъка и главата.)
Подобни Теми :
Характеристики на нефритовой възглавници с електрически отопляеми
1) доставка на фабрика веднага
2) 100% предварително тествани
3) замяна 1 : 1
4) бърза доставка
5) перфектно след продажба
Въведение нефрит нефрит е богата на микроелементи.


Характеристики

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Приложение:
Тяло
Размер:
Medium
Номер На Модела:
LHM-YJHX16
Материал:
Изкуствена кожа
Материал:
Изкуствена кожа
Размер:
45*45CM

Може и да ви хареса