• Страхотна стойност
  • New
Продажба на едро САМ диамантени картини кръстат бод бродерия девица прегръдка на Исус декорация на дома планински кристал, стикери за стена ръкоделие zx

Продажба на едро САМ диамантени картини кръстат бод бродерия девица прегръдка на Исус декорация на дома

 
BGN 9.60
BGN 7.00

Продукти
На склад

Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. транспорт : нашите продукти от континенталната част на Китай. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти. Диамант смола несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. Моля, ясно ни уведомите адрес на купувача по време на търговията, ние ще се мъчат да ви бъдем полезни в същото време, и ние напълно уважаваме вашите бизнес тайни, никога не прави нищо вредно за интересите на поведение. Ние обикновено използваме един малък пакет стълб кит за вашия транспорт, при нормални обстоятелства, стоките ще бъдат доставени в рамките на 15-30 дни. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. диаманти за да запазите черупките на стягане на венците. предполагат, че един вид смола диамант един набор от свършва по-бързо.за да създадете идеална алмазную живопис, рисунки, събрани заедно на едно място, всяка редица от символи, които не трябва да остане застрявшими диаманти.
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). Но са възможни и други случаи на закъснение, например, лошо време и забавя пристигане в страната си, а пощенска система, забавя изпращането на местната пощенска служба и така нататък.


Характеристики

Рамка:
No
търговска марка:
Звездата На Чжуй
Воспользуйся:
Модел
Брой цветове:
1-30
Стил:
Европа
Форма:
Сподели
Материал:
Смола
Област Оклейки:
Пълен
Форма На Диаманта:
Площ
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Вид На Модела:
Религия
Размер:
20X25cm

Може и да ви хареса