• Страхотна стойност
  • New
Щастливо дърво ръчно изработени бонсай естествен. цитрин кристални А3

Щастливо дърво ръчно изработени бонсай естествен. цитрин кристални А3

 
BGN 116.78

Продукти
На склад


* Международни купувачи моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Условия
Стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането.
Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари. След това, моля, пишете Ми на електронната поща за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това. най-бързият, но много скъп)
4. Ако не можете да получите от мен отговор в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща. Обикновено той пристига в рамките на 30 работни дни.
Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с мен. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. най-евтиният, но е много бавно)
Комбинирана Доставка
* Щастлив съм да комбинирате доставката на спечелени/стоки, закупени в рамките на 7 дни. Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва :
1. Аз съм готов да реши всеки проблем с моите клиенти. Моля, уверете се, че сте изпратили имейл на правилния адрес за електронна поща. доставка EMS (EMS отнема около 6-10 дни. Моля, уверете се, че адресът е" Ship To " в доверителна сметка е указана правилно.


Характеристики

Материал:
Органичен Материал
Стил:
Народно Творчество
търговска марка:
gagny
is_customized:
Yes

Може и да ви хареса