• Страхотна стойност
  • New
2*електрическа китара Pickguard Red Pearl SSH 11 дупки за подмяна на Fender ST

2*електрическа китара Pickguard Red Pearl SSH 11 дупки за подмяна на Fender ST

 
BGN 23.18
BGN 22.00

Продукти
На склад

Просто искам , за да получите вашата обратна връзка 5*Звезда след това, за да се преодолее приятелството между вас и нас, че е много важно за нас.
Ако имате някакви въпроси с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение преди вашето мнение или спор. Разбира се, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да обяви стойността на колкото е възможно по-долу. Благодаря
. (с изключение на събота и неделя) е международен транспорт от Шенжен в Китай. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка. Ние ще бъдем с вас, докато не сте доволни.
Свържете се с нас ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение или по електронна поща ( musicistore "at"aliyun.Или можете да говорите с мен на trademanager , ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде удовлетворенное разрешение.Моля, бъдете сигурни, че ние винаги се надяваме, че имате удовлетворенная международна трасакция. Целта на нашите услуги-да направи така, че всеки клиент е имал приятно пазаруване! Добре дошли в нашия магазин!!!
Политика на връщане ние предлагаме 100% възстановяване, ако продуктът е счупен преди датата на пристигане, всичко, което трябва да направите е да ни изпратите ясни снимки, за да покаже, че той е счупен.ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.


Характеристики

търговска марка:
Кмизе
Тип:
Пикгард

Може и да ви хареса