• Страхотна стойност
  • New
Вълкът от Уолстрийт Филм класически стилен потребителски модерен татуировка на плаката размер на печат (40x60)см Коприна плакат нов U1-526

Вълкът от Уолстрийт Филм класически стилен потребителски модерен татуировка на плаката размер на печат

 
BGN 12.78
BGN 10.00

Продукти
На склад

сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.поради статута на резерва и разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.


Характеристики

Размер (Инчове):
27х40см, 30х45см, 40х60см, 50х75см
Материал:
Хартия
Стил:
Класически
търговска марка:
xxihlive
Тип:
Плакат
Номер На Модела:
Правоъгълник-Мулти
Техника:
Боядисване Със Спрей
Режим на рамката:
Без рамка
Поддържаща База:
Хартия
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
Продукти:
Пейзаж
оригинал:
No
Среден:
машинно печат
Преди Meterial:
Хартия / PVC
задни цвят:
Бял
Форма:
правоъгълник
Тип калиграфия и живопис:
Плакат

Може и да ви хареса