• Страхотна стойност
  • New
2*стандартен Пикгард САЩ, тъмно кафяв, да се изгребе черупки на костенурки, HSS за подмяна на китара стил Strat

2*стандартен Пикгард САЩ, тъмно кафяв, да се изгребе черупки на костенурки, HSS за подмяна на китара стил

 
BGN 30.06
BGN 29.00

Продукти
На склад


За 1-Хамбакерных и 2-одномоточных звукоснимателей .; в други свойства, като например различни цветове (съчетание на черно и хромированного мост за продажба); от друга страна, различните елементи също могат да бъдат обединени на продажбите, независимо от това под каква форма сте избрали за закупуване, ние ще се опитаме да направим всичко възможно,за да отговарят на вашите нужди, освен това, колкото повече купувате, толкова повече привилегии получавате. Ние ще изпратим на целия детайл от спешна доставка EMS,DHL,FEDEX,UPS, или ако се нуждаете от кораб на друга доставка,след като веднъж се чувствайте свободни да се свържете ние, ние ще се опитаме ни най-доброто, за да служи за вас.
Свържете се с нас ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение или по електронна поща ( musicistore "at"aliyun.Моля, бъдете сигурни, че ние винаги се надяваме, че имате удовлетворенная международна трасакция.
Ако имате някакви въпроси с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение преди вашето мнение или спор. Това е нашият живот, за да оцелее. (главно по цени).ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.Или можете да говорите с мен на trademanager , ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде удовлетворенное разрешение.com) преди вашето мнение или откриването на спора.


Характеристики

търговска марка:
Кмизе

Може и да ви хареса