• Страхотна стойност
  • New
Фитнес кроссфит Николов гостилница укрепване на мускулите колекция от 4 естествени латексови 41 на магнитните ленти на повърхността на линия

Фитнес кроссфит Николов гостилница укрепване на мускулите колекция от 4 естествени латексови 41 на магнитните

 
BGN 77.49
BGN 73.00

Продукти
На склад


Дължина-41", а обиколката-82 инча, което е повече, отколкото в други ленти. Конструкцията на пистата за излитане и кацане линия премахва необходимостта за връзване на възли.
Пакет Са Включени :
1× червен диапазон на мощност
1× черно диапазон на мощност
1× лилаво диапазон на мощност
1× зелен диапазон на мощност
1× син диапазон на мощност
1× оранжево диапазон на мощност
Тъй като общото тегло над 2 кг, в съответствие с политиката на Китай e-policy package, вие ще получите 2 отделни пакет за тази поръчка. Няма мръсна прах. Отлични упражнения за долната част на тялото. Подходящи за употреба с тежести или без тях.
доклад за изпитване
. Също популяризированные като пауэрлифтинговые ленти, тези заредете лента често се използват в комбинация със свободни тежести, за да се гарантира естествени нива на изгряващото съпротива; ленти се прикрепва към штангам, скамейкам или стойкам за коремни преси за допълнително съпротивление по време на изкачвания и експлозивни упражнения. Увеличете съпротива от средния до максимално, растянув тази кръгла лентата до 2,5 пъти първоначалната си дължина или разбърква се и среща с по-леки ленти за допълнително напрежение.
Ние са получили 7 P. Качеството и сигурността са гарантирани. И тази линия е по-широк, отколкото повечето други ленти за комфорт. За по-силен атлета те ще допринесат значително съпротивление упражнения за бицепс и трицепс.


Характеристики

Отдел Име:
Жени
търговска марка:
kylinfit
Приложение:
Гума Струнен Гърдите Разработчикът
Функция:
Цялостно Фитнес-Упражнение
Място на произход на стоките:
Китай
приложимо потребител:
Жените и мъжете

Може и да ви хареса