• Страхотна стойност
  • New
ПОП Advertising Промоция Explosion Paper Price Label Tag Sale Card PVC Срок Wobblers Бъбрив Holders In Store 100 торби

ПОП Advertising Промоция Explosion Paper Price Label Tag Sale Card PVC Срок Wobblers Бъбрив Holders In

 
BGN 398.46
BGN 371.00

Продукти
На склад

Освен това, ние приемаме индивидуални поръчки за продукти, като нови форми и нови продукти за клиентите. Все пак, ако смятате, че нашите продукти може да наруши търговски марки, патенти или други права на интелектуална собственост, моля, изпратете ни електронно писмо. Начини на плащане ние приемаме НАБИРАТЕЛНИ; Visa, Master credit card или основни начини на плащане са на разположение; ние ценим вашето бързо плащане и с нетърпение очакваме вашия бизнес за в бъдеще; всички начини на плащане са защитени и са покрити с Service Group. ПЪЛЕН С ТЪРГОВЦИ НА РЕШЕНИЯ, КОИТО ДА ПОМОГНАТ НА ВАС И ВАШИЯ БИЗНЕС.
Внимание собственик на правата върху интелектуалната собственост, ние се стремим да предоставим на автентични продукти. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Фабрика е разположена в индустриалната зона на Синцяо, област Юхан, град Ханджоу, провинция Джъдзян.
Политика на връщане ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ако продавачът не носи отговорност за такова връщане на стоки, купувачите ще трябва да носят отговорността за разходите за доставка от мястото на намирането на изпращача до адрес на купувача, така и за разходите за обратна доставка при всякакви обстоятелства, и неплатени пакети цената за доставка няма да бъдат приемани.
Други условия на снимките са само за илюстрация; действителният размер и тегло на опаковката може да се различават от описанието, това зависи от всеки ред и брой, продавачът е отговорен за това, за да информира купувача спецификация на опаковки, чрез изпращане на електронно писмо или друга информация за връзка; ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас по имейл или съобщение, за да реши всички проблеми там, преди да оставите коментар. Добре дошли запитване ние., сме професионален доставчик на рекламно оборудване за магазини и магазини за обзавеждане за супермаркети, търговски центрове, магазини, търговци на дребно и търговски изложения.


Характеристики

Цвят:
Широчина-1 см, ширина 2 см
Тип:
залепваща лента
Номер На Модела:
S4401 S4402
търговска марка:
Хзпоптеки
Вид Тиксо:
Двустранен Лента

Може и да ви хареса