• Страхотна стойност
  • New
Япония оригинален моряк 1911 11-1031 14к злато дръжка нов прецизен контрол вода добър подарък

Япония оригинален моряк 1911 11-1031 14к злато дръжка нов прецизен контрол вода добър подарък

 
BGN 206.40
BGN 173.00

Продукти
На склад

НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Или пък можете да изберете замени. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Време За Доставка :
Поради нарастване на стойността на транспортните, някои от оригиналните елементи "Безплатна доставка" трябва да се начислява малка лихвен пощенска такса за покриване на разходите, нашите цени на продуктите не са се увеличили, моля, разберете. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).
Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !
. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
6. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2.


Характеристики

Тип:
писалка
Специално Прилагането:
пиша
Материал Пера:
Ираурита
Материал:
Пластмаса
Опаковка:
Подарък кутия
Материал на върха на писалка:
Злато
Вида На Върха:
Стандартен Тип
Точка Запис:
0,5 мм
Номер На Модела:
Моряк 1911 11-1031

Може и да ви хареса