• Страхотна стойност
  • New
2018-новата Отдалечената инфрачервена термална Нефритовая каменна възглавница на добра цена и високо качество на масаж топлинна нефритовой възглавници 45*45см

2018-новата Отдалечената инфрачервена термална Нефритовая каменна възглавница на добра цена и високо качество

 
BGN 211.20
BGN 112.00

Продукти
На склад

Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Ако не сте доволни от покупката, ние ще се радваме да произвежда замяна или връщане на парите в рамките на 7 дни. ние изпращаме само на адрес Alixpress. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.
Коментари
1. Той може да се освободи здравословно длинноволновое инфрачервена радиация, избягвайки статично и електромагнитно излъчване на вълни. Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с обща подробна оценка на продажбите 5. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Ние упакуем в по-горе начин или с ново.Нашата цел се състои в това, да се уверите, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас.
В продължение На векове китайците са използвали нефрит като възглавница. свържете регулатор на температурата и отопление корпус след инсталиране на източника на захранване.Ако не сте доволни от покупката, в никакъв случай, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.
Здравословни ползи от нефритовой възглавници с електрически отопляеми :
1) излъчване на длинноволновой част инфрачервена област, на екрана на статични и електромагнитна вълна почивка
2) развийте мозъка, естествена здравословна възглавница нефрит прави memove умора на мозъка, регулира функцията на нервната система
3) ще подобри кръвообращението, естествена здравословна възглавница нефрит може да е пълно с подобряване на снабдяване с кислород на мозъка и главата. моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта, ние ще ви предложим най-подходящия обратен адрес. Моля, изберете начин на доставка, който е най-подходящ за вас.
4) помогнете на вашия сън, сложете към мозъка.за всеки обмен или връщане ни е необходимо, че продуктът е в първоначалното си състояние, включително с кутия и всички аксесоари.


Характеристики

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
търговска марка:
YK coming
Приложение:
Тяло
Размер:
Medium
Номер На Модела:
LHM-YJHX07
Материал:
Изкуствена кожа
Материал:
Изкуствена кожа
Размер:
45*45CM

Може и да ви хареса