• Страхотна стойност
  • New
гаранция за тест на основната заплата за форматиране на HP M1522NF 1522NF 1522 NF CC368-60001 Hp1522nf Mainboard On Sale

гаранция за тест на основната заплата за форматиране на HP M1522NF 1522NF 1522 NF CC368-60001 Hp1522nf

 
BGN 86.16

Продукти
На склад

Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. Ако имате нужда от друг метод на доставка, моля свържете се с нас,ние смогите осигури следващия метод на доставка : ДХЛ,ЕМС,упс,TNT, Федерална Експрес. Ние ще изпратим детайл в рамките на 2-3 дни след получено плащане. Моля излезте съобщение за да ни уведомите за това колко за стойности,които трябва да декларират, ако купувачът няма искане, за да се гарантира, че купувачът получава Данък поръчка безплатно на срещата, ние ще обяви като "подарък" или с по-ниска стойност. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас .
Доставка по подразбиране - това е Въздушна поща China post. Продукти лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията.
Ние приемаме тук само Али-pai. Нашият метод перевозкы на пратката свободна корабоплаването въздушна поща стълб кит, идва време 15~60days , някаква далечна нуждата на страната повече от 60days, продавачът не отговарящо за срока на доставка, осигурена носеща, без празниците и може да променя с пакет, и други.


Характеристики

търговска марка:
GZLSPART
Тип:
Друго

Може и да ви хареса