• Страхотна стойност
  • New
ЕДНА СКОБА ЗАПЕЧАТВАНЕ ПОЛЗА ЛАБОРАТОРИЯ НА PC

ЕДНА СКОБА ЗАПЕЧАТВАНЕ ПОЛЗА ЛАБОРАТОРИЯ НА PC

 
BGN 8.82
BGN 8.00

Продукти
На склад

Заради политиката на Aliexpres ние не може да покаже всички продукти,които имаме ,особено лабораторен реагент,така че,ако имате нужда от някакъв лабораторен продукт,който ние не продаваме в магазина, моля, свържете се с мен онлайн или изпратете ми имейл, аз ще ви отговоря възможно най-скоро.
Обратна връзка : Ако не сте доволни, когато сте получили пратката, pls, не се колебайте да се свържете с нас,ние обещаваме да ви реши проблема с нашата искреност и страст!
.след опита на много години, нашите продукти са с разнообразно клиента Хасе разположени по целия свят, ние сме склонни да се посвети на нашето влияние за развитието на науката за живота. we ще погружено DHL, FEDEX, TNT или специална линия etc глад корабоплаването.за да се избегнат допълнителни митнически данък за клиенти, всички елементи ще бъдат обявени с ниска vaule като подарък.
Кораб : всички детайли ще превозва вън от 1 до 3 дни в предвид факта, че можете да преминем през обезщетение.
ЗАБЕЛЕЖКА : ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЩЕ БЪДАТ ОПАКОВАНИ ИЗЦЯЛО НА БАЗАТА НА НАШИЯ БОГАТ ОПИТ,НО ТЪЙ КАТО МНОГО СТОКИ СТЕКЛЯННЫ И КРЕХКА,ТАКА ЧЕ В СЛУЧАЙ, ЧЕ ВСЯКО УВРЕЖДАНЕ КОГАТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПАКЕТ, СЛЕД ТОВА НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ СНИМКА И ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ НИЕ, НИЕ, ЩЕ СЕ ВЪРНЕ И НА ТЕБ! За нас : ние перфессионал экспортированная компанията е инсталирана през 2011, специализирующ в опознаването и произведенията на устранимые продукти и плесен-дизайн за биомедицински лаборатории).


Характеристики

Класификация:
Лаборатория Скоба
търговска марка:
Кофа за боклук
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Може и да ви хареса