• Страхотна стойност
  • New
Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 01-06 Toyota Corolla, 2DIN

Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 01-06

 
BGN 15.68

Продукти
На склад

цената не включва митнически данък и такса, ако това се случи, всички митнически данъци и такса, причинени от този, купувачът трябва да го плати сам, ние ще направим по-ниска цена на фактурата, може да бъде просто или за да се избегне висок данък. потопен EMS, DHL. за неполноценного деталя причинени на превоза, ние не можем да покрие отговорността,тъй като той е направен от пластмаса,ние се опитваме опаковат добре, но ако силно атакованный по време на прехода,тогава ние не можем да гарантираме.
УПОТРЕБА :
За DVD плейъри universle, може да се настрои на повечето видове автомобили, външни граници на
не може да се срещне добре, така че трябва да се инсталира с помощта на този вид дограма да се направи добра инсталация.след това направете поръчката си. повече от 200 модела рамка DVD, повече модели и количества моля добросердечно запитване ние. Ако не сте съгласни, моля, не се купуват, за да се избегнат проблеми
3. кръгли вътрешни граници на мястото на DVD-диск
3.
Коментари :
ние се грижим за нашите уважавани клиенти и разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност,
и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.Ако се страхувате от това, моля,не се купуват,когато можете да получите пакет, това е Боркен, моля, откажете се от получаването. Предварително благодаря за търпението!
Свържете се с нас първо, преди да остави отрицателен резултат, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.


Характеристики

Тип Елемент:
Фасция
Марка На Автомобила:
Toyota Corolla
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Година:
01-06
търговска марка:
ЛОНГШИ
Тегло На Продукта:
1kg
Името На Модела:
До 026
Името На Цвета:
Черен

Може и да ви хареса