• Страхотна стойност
  • New
Bx-4U2 USB Port 3200*16 пиксела подкрепа LED Screen display board controllor card асинхронен за монохромни и двойно цвят

Bx-4U2 USB Port 3200*16 пиксела подкрепа LED Screen display board controllor card асинхронен за монохромни

 
BGN 28.40

Продукти
На склад

стоки се изпращат след потвърждение на плащането.Ако сте доволни от нашите продукти,моля пишете ни на активна обратна връзка.Ако клиентите избират DHL, Fe Dex, TNT, Aramex, Premium Доставка, e Packet Доставка, ние ще изпратим продукти без литиеви батерии.Chantop не ще поправи или замени с продукти, увредени от неправилна употреба или неправилна инсталация.
Правила за връщане
1. свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни коментари. Променени или инсталирани елементи не се вземат мерки за връщане/на връщане.
Доставка
1.Нашата компания не поема никакви ангажименти в страната на местоназначението. Закъснели RMAs няма да бъдат изпълнени. Ние ще работим заедно с вас, да решат вашите проблеми. Ако митническо на страната, получателят начислява някои данъци за пратката, получателят трябва да заплати митнически данък .Chantop ще приеме връщане или възстановяване в рамките на 7 дни от датата на изпращане на Вашата поръчка. купувачът е отговорен за цената на доставката при връщане на стоката .ние ще изпратим информация чрез EMS,DHL,UPS,FEDEX или въздушна поща. купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.гаранция Chantop се отнася само за самия продукт; вашите гаранционни права ще бъдат изпълнени само в случай, ако продуктът е бил инсталиран и се използва правилно. Ние ще ви уведомим номер за проследяване, след като изпрати го.Клиентът носи отговорност за митнически данък . цената, която ще платите за стоки, елиминира всякакъв митнически данък.ние не носим отговорност за всякакви злополуки ,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.


Характеристики

Номер На Модела:
BX-4U2
Тип На Двигателя:
дисплей показва изображение
Com конектор:
USB
Поддръжка на няколко езика:
ДА
Поддържа анимация:
ДА
Температура И Влажност На Въздуха,:
Поддръжка
Анимация на времето часа:
- Вградени
Място на произход на стоките:
Fujian, Китай (Континентален)

Може и да ви хареса