• Страхотна стойност
  • New
безплатна доставка, 60 бр. детски плетива гофрети шапки и гофрети шапки, шапки & шапки много цветове за избор

безплатна доставка, 60 бр. детски плетива гофрети шапки и гофрети шапки, шапки & шапки много цветове за

 
BGN 97.44
BGN 93.00

Продукти
На склад

Това, как ще бъде таксувана внос, се събира такса, зависи от митническа политика на всяка страна. В случай, че смятате, че имате проблем с вашата поръчка, моля, дайте ни шанс да направи ситуацията е "правилно", преди изпращане на отрицателна обратна връзка.
Доставка и подпис проявим голямо внимание в опаковката на всеки елемент, за да се гарантира безопасно изпращане до вас. Ние проверяваме всяко нещо, преди да я опаковат.
Важно : ако вие се задължавате да върнете продукт, моля, отбележете пакет като "върната стока" или "подарък" и декларирате, за цена 15-20 долара за колет.При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите. В същото време, можете да направите снимка и да изпратите, ние ще решим този проблем за вас за първи път.
добре дошли в нашия магазин
това е връзка, моля, кликнете върху нея добре дошли на гостите, може да бъде, там да ви харесва ,ако имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се с нас, благодаря
Детски възли на една кука гофрети шапки и гофрети шапки, шапки и шапки продукт гофрети възли шапки размер на шапката : 15*16 см. Така че, моля, проверете пакет, преди да подпише за него, ако той е счупен или повреден, можете да направите запис с превозвача. Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Ние ви предлагаме да използвате проследяващ метод на доставка, тъй като ние не можем да носи отговорност за загубени предмети.


Характеристики

Отдел Име:
Дете
Вид На Модела:
Твърд
Пол:
Унисекс
търговска марка:
ПРАСЕ ПУМБА
Възраст На Детето:
0-3 месеца, 4-6 месеца,7-9 месеца, 10-12 месеца, 13-18 месеца, от 19 до 24 месеца
Материал:
Памук
Тип На Каишка За Ръка:
регулируема
Номер На Модела:
001

Може и да ви хареса